31 Temmuz 2013 Çarşamba

Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri A.Ş.


Firma Adı:Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri A.Ş.
Hizmet verdiği sektör:İnşaat
Firma yetkilisi:Hakan Şahin
Telefon:352-224-3284
Adres:Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi 3 Nolu Bina No. 38 Melikgazi/ KAYSERİ
Web Site:www.atlassayac.com
Email:teknik@atlassayac.com
Firma Hakkında:1995 yılında, Elektronik Elektrik Sayacı tasarımı ile başlayan ölçü aletleri yazılım, donanım ve tasarımı faaliyetlerimiz; halen kalorimetre ve su sayaçları ve bunlara ait otomasyon sistemleri üretimi, satışı ve hizmeti şeklinde sürmektedir.

Erciyes Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesinde ARGE merkezi bulunan şirketimiz;

2012 yılında daha güçlü kurumsal yapıya kavuşarak ''Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri Yazılım Otomasyon San. Tic. AŞ'' unvanıyla yoluna devam etmektedir.

Kalorimetre ( Isı Sayacı ), Elektronik ve Mekanik Su Sayaçları ve bunlara ait Uzaktan okuma otomasyon sistemleri tasarımı, üretimi ve hizmeti ana faaliyet konusudur.

Firmamız faaliyete başladığı günden bu yana ulusal ve uluslar arası faaliyet gösteren tekstilden beyaz eşya sektörüne kadar birçok sanayi kuruluşuna otomasyon lisans satışı gerçekleştirmiştir.

Ölçme aletleri ve bunların uzaktan okuma sistemleri yazılım donanım ve tasarım faaliyetlerimiz şu anda Erciyes teknopark bünyesinde onlarca çalışanıyla ARGE si ve İstanbul merkezli ulusal ve uluslar arası pazarlama faaliyetinde bulunmaktadır.

"MID CE" işaretleme yetkisi ile üretim yapan şirketimiz , Isı sayaçlarında "EN1434" ve su sayaçlarında ise "EN14154" normlarında ürünler üretmektedir. "ISO9001:2008" kalite güvence sistemine sahip şirketimiz , teknolojik olarak en gelişmiş malzeme ve dizayn tekniklerini kullanarak üretim yapmaktadır .

Ulusal ve uluslar arası bir çok firmaya ölçme aletleri yazılım, donanım ve tasarımı lisans kullandırma anlaşmaları bulunan şirketimiz aynı zamanda firmaya özel yazılım üretme geliştirme hizmeti sunmaktadır.


Şirketimiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen;

"Yetkilendirilmiş Ölçüm Şirketi" belgesine sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder